Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Young Foolish Happy

Πριν ένα μήνα είχα πει: "Έχοντας αγαπήσει τα δύο πρώτα single από το νέο της άλμπουμ, περιμένω με ανυπομονησία την 7η Νοεμβρίου για να ακούσω όλα τα υπόλοιπα τραγούδια της που αναμένονται εξίσου καλά."

Εδώ και αρκετές ημέρες έχω ακούσει ολόκληρο το νέο άλμπουμ της Pixie Lott με τίτλο Young Foolish Happy. Παρόλο που τα πρώτα δύο singles με είχαν προδιαθέσει πολύ θετικά για το συγκεκριμένο άλμπουμ, δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκε απόλυτα στις απαιτήσεις μου.
Αυτό επιβεβαιώνεται και από τις κριτικές που έχει δεχτεί και οι οποίες είναι κατά κύριο λόγο αρνητικές χωρίς να λείπουν βέβαια και μερικές θετικές.

Μπορώ να πω ότι χωρίς αμφιβολία τα δύο καλύτερα κομμάτια του άλμπουμ είναι τα δύο πρώτα singles του, δηλαδή το "All About Tonight" και το "What Do You Take Me For".
Από εκεί και πέρα, μου άρεσαν πάρα πολύ το "Bright Lights (Good Life) Part II", το οποίο μάλιστα χρησιμοποιώ και ως ήχο ξυνπνητηριου, αλλά και το "Till the Sun Comes Out" το οποίο όμως βρίσκεται μόνο στην Deluxe Edition του άλμπουμ. Μπορώ να ξεχωρίσω δύο ακόμα τραγούδια όμως ως απλά καλά χωρίς να έχουν κάτι το ιδιαίτερο, αυτά είναι το "Kiss the Stars" και το "Perfect".

 Γενικά όπως γράφω και παραπάνω περίμενα κάτι καλύτερο αν και δεν μπορώ να πω ότι δεν έμεινα ευχαριστημένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου