Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Marina and the Diamonds

Η Marina and the Diamonds ή αλλιώς Μαρίνα-Λαμπρινή Διαμάντη όπως είναι το πραγματικό της όνομα είναι μια 25χρονη τραγουδίστρια γεννημένη στην Βρετανία από Ουαλή μητέρα και Έλληνα πατέρα. Η καταγωγή της είναι ελληνική και μάλιστα από την Λευκάδα.

Η Μαρίνα κυκλοφόρισε το πρώτο της άλμπουμ τον Φεβρουάριο του 2010, με τίτλο "The Family Jewels". Αυτό έγινε δεκτό με γενικά θετικές κριτικές. Άποψή μου είναι ότι πρόκειται για ένα γενικά μέτριο άλμπουμ το οποίο βέβαια περιλαμβάνει και μερικά πολύ καλά τραγούδια. Τα τραγούδια που ξεχωρίζω από αυτό είναι τα: "Shampain", "Hollywood", "The Outsider" και το πολύ ωραίο "Oh No!.
Δύο μάλιστα από αυτά, το Shampain και το Οh No! έχουν πρωτότυπα βίντεο κλιπ και σας προτείνω να τα ψάξετε στο YouTube και να τα δείτε.

Ο βασικός λόγος όμως που αποφάσισα να γράψω για την Μαρίνα είναι τα δύο νέα διαμάντια της, και εννοώ τα δύο νέα single, που κυκλοφόρισε πριν λίγο καιρό. Αναφέρομαι στα "Fear and Loathing" και το hit "Radioactive".
Ειδικά το Radioactive είναι ένα από τα αγαπημένα μου, αν και όχι τόσο στο στυλ της, τραγούδια της. Έχει μάλιστα αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές, ενώ πολλοί το χαρακτηρίζουν ως απλά “brilliant”.

Το νέο της άλμπουμ "Electra Heart" αναμένεται να κυκλοφορίσει τον Φεβρουάριο του 2012 έπειτα από μια μικρή αναβολή. Όπως έχει η ίδια πει μάλιστα:
"Electra Heart is the antithesis of everything that I stand for. And the point of introducing her and building a whole concept around her is that she stands for the corrupt side of American ideology, and basically that’s the corruption of yourself. My worst fear - that’s anyone’s worst fear - is losing myself and becoming a vacuous person. And that happens a lot when you’re very ambitious."
Με λίγα λόγια δηλαδή, τα τραγούδια του Electra Heart θα είναι περισσότερο mainstream ελπίζω χωρίς να χάνουν το ιδιαίτερο στυλ της.

Εκτός από τα δύο παραπάνω singles από το επερχόμενο άλμπουμ της, έχουν διαρρέυσει στο διαδίκτυο και τρία ακόμα Demos με τίτλους: "Sex, Yeah!", "Living Dead" και "Jealousy". Προσωπικά μου αρέσει πολύ το Living Dead και το Jealousy και σας προτείνω να τα ακούσετε.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου του νέου έτους για να ακούσουμε το νέο της άλμπουμ που ελπίζω να είναι πολύ καλό (και ελπίζω οι προσδοκίες μου να μην ναυαγήσουν όπως συνέβη με το νέο άλμπουμ της Pixie Lott)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου