Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Natalia Kills: The perfectionist

Η πρώτη μου επαφή με την βρετανίδα τραγουδίστρια Natalia Kills ήταν μέσα από το "Champagne Showers" των LMFAO στο οποίο συμμετείχε. Έτσι σκέφτηκα να κάνω μια μικρή έρευνα για αυτή που με οδήγησε στο "Perfectionist" το οποίο είναι το πρώτο της άλμπουμ και κυκλοφόρησε στις 15 Μαρτίου του 2011.

Πριν όμως μιλήσω για αυτό, θέλω να σημειώσω ότι πριν το πρώτο της άλμπουμ είχε κυκλοφορήσει και ένα single με τίτλο "Don't Play Nice" υπό το όνομα Verbalicious στις αρχές του 2005. Αξίζει πιστεύω να το ακούσετε.

Επιστρέφοντας στο πρώτο της άλμπουμ, το οποίο γενικά έχει δεχτεί θετικές κριτικές, μπορώ να πω ότι διαθέτει έντονο το στοιχείο της ποπ με μερικά κομμάτια να ξεχωρίζουν ιδιαίτερα.
Τα κομμάτια που κατά την άποψή μου είναι πραγματικά καλά με σειρά από το καλύτερο προς το λιγότερο καλό είναι τα: Free (featuring will.i.am), Kill My Boyfriend, Wonderland, Mirrors και Break You Hard.

Γενικά, όπως θα καταλάβετε και από επόμενα άρθρα, έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στην βρετανική μουσική (τόσο ποπ όσο και ροκ) και θα προσπαθήσω να παρουσιάσω τα πιο αντιπροσωπευτικά δείγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου