Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

LMFAO: How to throw a party!

Όταν ακούτε LMFAO μάλλον το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό είναι το τραγούδι τους Party Rock Anthem. Αυτό ήταν και το τραγούδι τους του οποίου η μελωδία είχε κολλήσει στο μυαλό μου για τουλάχιστον μία εβδομάδα και μέσω του οποίου τους ανακάλυψα.
Οι LMFAO αποτελούνται από δύο βασικά μέλη, τον SkyBlu και τον Redfoo και αναφέρονται στο είδος μουσικής που κάνουν ως "party rock".

Μπορεί γενικά τα τραγούδια τους να μην έχουν πολλά να προσφέρουν εκτός από δύο που ξεχωρίζω ως τα καλύτερα του είδους τους. Το πρώτο όπως έχετε καταλάβει είναι το Party Rock Anthem ενώ το δεύτερο είναι το εξίσου κορυφαίο και εξαιρετικά upbeat (δεν ξέρω πώς να το πω στα Ελληνικά) Champagne Showers στο οποίο μάλιστα συμμετέχει και η βρετανίδα Natalia Kills για την οποία θα μιλήσω σε επόμενο άρθρο.

Και για να σας παροτρύνω ακόμα περισσότερο να ακούσετε αυτά τα δύο τραγούδια σας λέω ότι και τα δύο τραγούδια έχουν πάρα πολύ ωραία βίντεο κλιπ, μάλιστα έχουν και σενάριο αλλά και κορυφαία σκηνοθεσία ενώ το βίντεο του Champagne Showers είναι το sequel του Party Rock Anthem. Το αγαπημένο μου βέβαια είναι το βίντεο κλιπ του Champagne Showers!

Δείτε το καταπληκτικό βίντεο κλιπ του Champagne Showers:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου