Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Turn It Up with Pixie Lott

Η βρετανίδα Pixie Lott έκανε την εμφάνισή της το καλοκαίρι του 2009 με το single της "Mama Do" το οποίο μάλιστα έμεινε για μια εβδομάδα στα Top UK Charts!
Αργότερα, τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους κυκλοφορεί το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο "Turn It Up" το οποίο γίνεται δεκτό με αρκετά καλές κριτικές. Αγαπημένα μου τραγούδια από αυτό είναι τα: "Mama Do", "Turn It Up", "Boys and Girls", "Gravity" και το "Here We Go Again".

Ο λόγος που γράφω όμως αυτό το άρθρο είναι επειδή πρόσφατα κυκλοφόρησαν δύο πάρα πολύ καλά singles από το επερχόμενο άλμπουμ της "Young Foolish Happy". Αναφέρομαι στο εξαιρετικό "All About Tonight" και στο ακόμα καλύτερο "What Do You Take Me For?".
Μπορεί στην αρχή της καριέρας της η Pixie Lott να ήταν κάπως μαζεμένη και ίσως λίγο ντροπαλή αλλά πλέον έχει αλλάξει (έχει μεγαλώσει κιόλας, αφού πλέον είναι 20 ετών) και έχει ωριμάσει ως γυναίκα. Αυτή η αλλαγή υποδεικνύεται μάλιστα και από τον στίχο "I got a new attitude, when I walk" του νέου της "All About Tonight".

Έχοντας αγαπήσει τα δύο πρώτα single από το νέο της άλμπουμ, περιμένω με ανυπομονησία την 7η Νοεμβρίου για να ακούσω όλα τα υπόλοιπα τραγούδια της που αναμένονται εξίσου καλά.

Μέχρι τότε δείτε το ωραίο βίντεο κλιπ του ""What Do You Take Me For?" (ft. Pusha T):

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου